Community Site

Solvedin uusi toimitusjohtaja on Santtu Hulkkonen – yritys kierrättää johtoa suunnitellusti


05.04.2018

Blog, News, Solved


Solvedin perustajat Janne Hietaniemi ja Santtu Hulkkonen vaihtavat tehtäviään sovitusti. Työn tulevaisuus lähtee omista teoistamme, he sanovat.

Solved – The Cleantech Companyn perustajat Janne Hietaniemi ja Santtu Hulkkonen ovat vaihtaneet tehtäviään suunnitellusti. Hietaniemi johti yritystä sen perustamisesta, vuodesta 2013 lähtien. Aikaisemmin myynti- ja markkinointijohtajana työskennellyt Santtu Hulkkonen on aloittanut toimitusjohtajana 1. huhtikuuta 2018.

Samalla Hietaniemi liittyy Solvedin hallitukseen. Lisäksi digitalisaation ja joukkoistamisen asiantuntija Pia Erkinheimo aloittaa Solvedin hallituksessa.

Toimitusjohtajan vaihdolla Solved toteuttaa yrityksen ideaa siitä, että nopeasti muuttuvassa ympäristössä myös yritysten on opittava asioita nopeasti, jaettava tietoa uusilla tavoilla ja toimittava ketterästi. Tulevaisuuden työn rakentajana Solved haluaa, että ajatus uudesta työstä näkyy myös yrityksen johdossa.

Markkinat kasvavat nopeasti – monimutkaiset haasteet vaativat uusia yhdessä työskentelemisen tapoja

Janne Hietaniemi sanoo, että viisi vuotta Solvedin johdossa ovat olleet palkitsevia, sillä Solved on tehnyt mahdolliseksi monien viheliäisten kestävän kehityksen haasteiden ratkaisemisen. Seuraavaksi Hietaniemi keskittyy avaamaan uusia markkinoita Solvedille ja yhteisön asiantuntijoille.

“Olemme kehittäneet skaalautuvaa tarjontaa ja nyt on aika myydä uusia palveluita. Pidän myyntityöstä ja aion jatkossa tarjota tukeani Solvedin koko myyntiverkostolle. Lisäksi johdan Solvedin laajentumista Yhdysvaltain markkinoilla. Suunnittelemme Yhdysvaltain rahoituskierrosta vuonna 2019. Kierroksen valmistelut on aloitettu jo vuonna 2017,” Hietaniemi sanoo.

Santtu Hulkkonen kertoo, että Hietaniemi on luonut Solvedille vakaan perustan, josta on hyvä rakentaa kestävää kasvua. Solvedin yhteisöön kuuluu tällä hetkellä 2500 asiantuntijaa. Tähän mennessä verkostolla on ollut sata asiakasta. Viidessä vuodessa Solved on ollut mukana 460 kestävän kehityksen projektissa, etenkin kaupunkien, kuntien ja teollisuuslaitosten kanssa.

“Jannen johtajuus on kasvattanut Solvedia kaikin tavoin. Hän johti Solvedin sen nykyiseen asemaan ainutlaatuisena, räätälöitävänä digitaalisena alustana ja monialaisena huippuasiantuntijoiden verkostona,” Hulkkonen sanoo.

Solvedin uudella toimitusjohtajalla Santtu Hulkkosella on laaja kokemus cleantechistä, kestävästä kehityksestä ja kansainvälisten verkostojen rakentamisesta. Ennen työskentelyään Solvedin myynti- ja markkinointijohtajana Hulkkonen työskenteli pitkään cleantechin ja kestävän liiketoiminnan parissa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Hänellä on lisäksi hallituskokemusta useista organisaatioista. Solvedissa Hulkkonen vastasi yrityksen laajentumisesta uusille markkinoille, myynnistä ja verkostoista.

Solvedin toimitusjohtajana Hulkkonen on vastuussa liiketoiminnan kasvusta, strategisesta johtamisesta sekä organisaation ja yhteisön kehittämisestä.

“Solvedissa yhdistyvät keikkatyö, alustatalous ja on-demand-asiantuntijapalvelu. Lisäksi olemme ainutlaatuisessa asemassa kestävän kehityksen ja tulevaisuuden työn edelläkävijänä. Minulla onkin kunnia aloittaa Solvedissa poikkeuksellisen hyvän tiimin ja nopeasti kasvavan yhteisön johtajana,” Hulkkonen sanoo.

Solved jatkaa laajentumista Euroopassa ja Yhdysvalloissa kahdella toisiaan täydentävällä tuotteella Solved Together -yhteistyöalustalla ja Solved Advisory -on-demand-asiantuntijapalvelulla.

“Keskeinen painopisteemme on parantaa palveluitamme ja asiantuntijaverkostoamme uudistetun digitaalisen white label -alustan ja on-demand-asiantuntijapalvelun avulla. Lisäksi vahvistamme ja luomme strategisia kumppanuuksia maailman johtavien kestävän kehityksen organisaatioiden ja yritysten kanssa,” Hulkkonen sanoo.

Janne Hietaniemi
Janne Hietaniemi
Santtu Hulkkonen
Santtu Hulkkonen
Solved Founders Janne Hietaniemi, Santtu Hulkkonen and Radoslav Mizera.
Solvedin perustajat Janne Hietaniemi, Santtu Hulkkonen ja Radoslav Mizera.

Lisätietoja:

Santtu Hulkkonen, toimitusjohtaja (1. huhtikuuta 2018 alkaen) ja perustaja, +358 50 373 2895, [email protected]

Janne Hietaniemi, hallituksen jäsen ja perustaja, +358 50 370 3573, [email protected]

Solved on maailman johtava kestävän kehityksen on-demand-asiantuntijapalvelu ja digitaalinen yhteistyöalusta. Solved tarjoaa asiakkailleen digitaalisen yhteiskehitysalustan projektien ideointia ja kehitystä varten. Lisäksi 2500 asiantuntijan verkostonsa avulla Solved pystyy nopeasti perustamaan kokeneita, monialaisia tiimejä. Solvedin asiantuntijapalvelu on kokonaisratkaisu, jolla vältetään projektien ja toiminnan pullonkaulat. Solved aloitti yrityksenä toukokuussa 2013. Solvedilla on toimipisteet Bratislavassa, Helsingissä, Oulussa ja Žilinassa. Lisätietoja: www.solved.fi


In English / englanniksi: “Solved’s new CEO is Santtu Hulkkonen – The company is rotating its CEO as planned”Discussion

Comments

comments