Community Site

Opening Baltic Sea Center & Smart & Clean Showroom


09.06.2017 - 09.06.2017

Allas Sea Pool, Helsinki, Finland


Text only in Finnish

Päärakennus on valmistunut, altaat ja saunat ovat avoinna ja nyt on Itämerikeskuksen sekä Smart & Clean Showroomin avaamisen vuoro.

Itämerikeskuksen sekä Smart & Clean Showroom avataan omana kokonaisuutenaan perjantaina 9.6. klo 8.30 Avajaisaamiaisella. Tilaisuus alkaa aamupalalla klo 8.30 ja klo 09.00 alkavalla avajaisohjelmalla. Tilaisuuden isäntinä sekä emäntinä toimivat kaikki Itämerikeskuksen ja Smart & Clean Showroomin kumppanit. Tällöin avataan virallisesti näyttelyt sekä Allas Sea Pool lanseeraa medialle, yleisölle sekä tietenkin omistaja- ja sidosryhmäverkostolle mitä avautuvat Itämerikeskus sekä Smart & CleanShowroom tarjoavat asiakkaille.

Kutsuvieraille suunnattu aamutilaisuus varmistaa meille parhaimman ajankohdan saada asiantuntijatoimittajat sekä medioiden päätoimittajat paikan päälle. Ajatuksemme on, että kukin teistä kumppaneista pyytää 10 tärkeintä vierastaan mukaan toimien itse kutsujana, joko sidosryhmien, asiakkaittenne tai mediakontaktienne edustajia. Tämä on eksklusiivinen, tulevaisuuteen katsova aamiaistilaisuus, jolloin tilat ja niiden näyttelyt lanseerataan myös medialle. Pääideana edelleen tällä tilaisuudella on, että saavutamme asialle kuuluvan huomioarvon ja tavoitamme juuri oikeat tahot.